Sep 282012
 
Neelofa Kesal Gambar Lama Video Seksi Tersiar
Gambar-gambar seksi Neelofa berkemban dalam sebuah video muzik ini sebenarnya sudah lama. Sekitar tahun 2009-2010. Namun begitu, kami tidak hairan jika cerita ini bangkit kembali selepas Neelofa sekarang sudah popular. Biasalah tu. Jadi tidak hairanlah, jika cerita-cerita �zaman lampau� akan terjaja.
Aksi Neelofa yang hanya memakai pakaian yang cukup seksi itu menarik perhatian ramai. Biasalah. Gambar zaman muda, baru nak naik gitu.

�Dah tak ada modal la tu nak buat cerita. Yang hairannya itu gambar lama saya semasa terlibat dalam pembikinan video muzik kumpulan Tilu. Tak salah saya tiga atau empat tahun dulu. Jadi kenapa baru sekarang nak keluarkan?
Saya sendiri pelik macam mana mereka boleh keluarkan gambar tu semula. Kalau tak ada modal sekalipun nak naikkan rating masing-masing tak perlulah buat macam tu pada saya. Kumpulan Tilu tu pun dah senyap sekarang tapi ada pula orang yang tak ada kerja ambil dan sebar gambar tu semula. Sejujurnya saya tak marah pun cuma geram sebab mereka sengaja nak aibkan orang.
Lantaklah nak buat apa pun asalkan jangan melampaui batas. Cerita macam ni memang tak perlu dilayan, kalau layan akan berpanjangan,� kata Neelofa lagi.

Layankan gambar neelofa seksi. Nantikan gambar lebih seksi di bawah – neelofa tunjuk paha.
*klik gambar untuk besarkan
Neelofa di hotel

Neelofa comel

Neelofa baju ketat

Neelofa photoshoot
Neelofa seksi tunjuk paha dan pangkal buah dada

Neelofa seksi berkemban tunjuk pangkal dada, nampak lurah, neelofa tunjuk paha kain singkat

close