Oct 012012
 
Diana Danielle dan Remy Ishak tidak kisah bercomolot bercium mulut demi menghidupkan watak dalam Jiwa Taik ko Taiko
(click image to enlarge)
Diana Danielle gambar blue.. eh silap.. gambar baju biru.
REMY yang memegang watak sebagai Firman, seorang bekas banduan bertemu dengan Trisya (Diana Danielle) di sebuah pusat pemulihan dan dari situ, mereka jatuh cinta. Dalam filem tersebut, ada beberapa babak berahi di mana Firman dan Trisya berpelukan, �berciuman� serta melakonkan aksi-aksi yang mengghairahkan.

Poster filem jiwa taiko

Malah, terdapat juga satu babak cium yang dipotong oleh Pihak Lembaga Penapisan Filem dan ini ternyata akan mencetuskan persoalan sama ada mereka benar-benar cium atau sebaliknya. Media sempat bertemu dengan buah hati Tiz Zaqyah ini bagi bertanyakan mengenai isu tersebut dan Remy menganggap itu hanya tuntutan beliau sebagai seorang pelakon semata-mata.

Diana Danielle tak kisah pegang2 aksi romen
�Saya memilih untuk berlakon dalam filem ini kerana seronok dengan jalan cerita serta perwatakannya dan bukan sebab babak pegang-pegang ini. Sebagai pelakon, kami bercerita, jadi benda ini harus dihidupkan. Saya tak mahu nanti di mana watak itu perlu buat, tapi kami tak boleh buat lantas ia jadi tak hidup.

Diana Danielle promosi jiwa Taik ko Taiko pakai round neck je sampai nampak dada yang putih melepak.. tak rasa segan ke banyak mata memandang…
�Mungkin orang akan pertikaikan, tapi saya tahu batas saya. Saya juga tak mahu benda-benda sebegini membataskan kerja-kerja saya. Saya juga tak nak perkara begini buat saya tak boleh berlakon serta kekok untuk menghidupkan watak saya,� ujar Remy menafikan babak tersebut keterlaluan.
�Saya tak rasa benda ini agak keterlaluan. Saya ambil perkara ini dari sudut yang positif. Sebagai pelakon, kami hanya berbicara tentang niat kami untuk bercerita. Bagi saya, tak ada istilah tentang aksi keterlaluan. Malah, masa shooting pun tak ada yang keterlaluan dan masing-masing profesional melakukan tugas.

Diana Danielle babak aksi cium mulut tahap satu
�Bagi saya, apa yang penting ialah niat di mana niat kami di sini adalah untuk bagi nasihat dan memberitahu kepada masyarakat tentang masalah-masalah sosial yang berlaku sekarang. Saya tak rasa benda ini akan jadi satu isu. Saya harap penonton dapat ambil ia sebagai satu nasihat dan bukan satu perkara yang jijik.� – GUA
Diana Danielle babak aksi cium mulut mengghairahkan..
Macam dah jadi trend sekarang ni bila buat filem hampeh nak kena tempek artis seksi buat aksi ranjang, aksi ghairah, peluk2 cium2 dan lain2.. nak tiru amerika jugak la ni.. nanti silap haribulan kalau tak kontrol aksi bogel2 pun boleh masuk filem..

Dengar cerita banyak babak2 lucah dalam filem tu dah kena potong, mungkin sebab kelucahan melampau sehingga budak 18 tahun pun tak boleh tengok..

Tags: Diana Danielle seksi, Diana Danielle cium mulut, Diana Danielle aksi lucah, baju kurung, buah dada, gosip artis, gambar awek, Malaysian, Malaysian actress, sexy actress, sexy muslim girl, aksi ranjang, bogel, Jiwa taiko, taik kucing, aksi berahi, awek silat baju ketat seksi

close